13 Şubat 2010 Cumartesi

son seri kartpostallar

En son serimide tamamladım.Şu gribi atlatır atlatmaz postalıycam hepsini.Bundan sonra bir seride çocuklar için çalışmak istiyorum.
Sevgiler.. SLN

12 Şubat 2010 Cuma

Gül desenli Ayna



Çerçeveyi Eminönünden almıştım.Yine herzamanki gibi bir sürü dolapta durdu sonra artık bunu gün yüzüne çıkarmam gerek ne yapsam dile düşünürken birden farklılık olsun diye içine resim değilde ayna koyayım dedim.
Kenarlarını akrilik boya ile boyadım.Sonrada gül desenli peçeteden, peçeteleme tekniği ile süsledim.Son olarakta 2 kat vernik sürdüm.Bitmiş hali :)

10 Şubat 2010 Çarşamba

Pembe Boyunluk



Bu tür bir boyunluk hep istiyordum.Yünüde epey oluyor alalı hatta 1 seneden beride dolapta duruyordu. Neyse boyunluğa kısmetmiş. İzmirden teyzem gelince elimdeki donelerden yararlanarak bana bunu yaptı hoş birkaç el değdi SLN-annem ve teyzem birazda ben :)
3 ters 3 yüz olarak gidiyor. Yani ayrıntılı isterseniz SLN size yardımcı olur teknik bilgileri ona sorun ben anlamamda :D
ASD

Ablamın son yaptığı çalışmalar.

Vazonun kenarlarına yapma çiçek koyacak.Ama o hali ile malesef foto yok .


Evet, okullar açıldı ve ablamında yarıyıl tatilli bittince hali ile yaza kadar birşeyler yapamaz diye düşünüyorum.Hoş kendiside söylüyor.Yaptığı çalışmalar son derece hoş şık.Bunun sebebide swarovski taşlardan dolağı.Bunlar metre ile satılıyormuş ve özel yapıştırıcısı varmış.Fotoğraflarda çok parlak çıkmamış ama gayet şık duruyor.Özellikle kelebekli tabloları çok sevdim.Nede olsa KELEBEK :)
ASD

9 Şubat 2010 Salı

Kullanışlı Mutfak Önlüğü


Bursa'daki teyzem ailemizin bütün bayanlara bu harika, işlevsel ve bir o kadarda şık mutfak önlüklerini hediye etti. Ben hemen pembe olanı kaptım tabi. Bunun kullanışlı olmasıda şuradan geliyor önünde havulusu var düğme ile tutturmuşlar bence harika bir mantık elimiz ıslak olduğunda havluyu nereye koyduk diye arıyoruz, şimdi öyle bir problemimiz olmıyacak.
Diy mi Diy mi ? ASD

Ablamın Doğum Günü Hediyesi



Bu cumartesi ablamlarda buluştuk pasta falan üfledim :) sonra bana kendisinin yaptığı çok hoş bir kutu hediye etti.Buda son yaptığı çalışmalardan bir tanesi.Ben çok beğendim farklı bir tarz yakalamış.
Kendisine buradan teşekkür ediyorum tekrardan.
SEVGİLERİMLE ....
ASD

ilk kartpostalım geldiiii :)

Sabah babam sana bir zarf gelmiş diyince uçarak kapıya gittim veee bir baktımki sevgili Çelebimden ilk kartpostalım gelmiş.Nasıl sevindim anlatamam.Canım benim çok güzel çok teşekkürler.Ayrıca güzel notunda beni çok mutlu etti.Sevgiyle,tebessümle ve hep bizimle kal... SLN


8 Şubat 2010 Pazartesi

Annemin Terlik torbası- Kurdele nakışlı


Valla ne diyeyim yine harika olmuş.Bu h.sonu anneme gittiğinde hemen fotoğraf makinesini çıkarıp çektim. Çok güzel olmuş ben çok beğendim. Bakalım sırada ne var ama biraz ağırdan mı gidiyor acaba :D .ASD

Yeğenimin Sevimli Japon Balıkları




Sevgili Yeğenim ne zamandır hep istiyordu annemde karnesi çok iyi geldiği için ona süpriz yapıp bu akvaryumu ve balıkları aldı.Şimdi başından ayrılmıyor devamlı elini sokup bak bak teyze elimi öpüyorlar diyiyor :) Hepsininde bir adı var.Benekli, uzun kuyruk, yamuk ağız, ikizler,diğerinin adını unuttum :)
Gerçektende çok harika bir görüntü insana huzur veriyorlar.ASD

İLK SERİ HAZIR :)

Açıkcası bu kampanyada bu kadar istek alıcağımı tahmin etmiyodum.Çok sevindirdi bu durum beni.Sanırım çoğunluk kuşlu kartpostalımdan istiyor ama ben hepsi aynı olmasın dedim.Farklı bir kaç tane daha çalıştım.Şuan 6 tanesi hazır ve benim hemen gidip postalamam lazım.Bakalım ilk serinin sahipleri kimler olucak .Sevgiler. SLN

pazarın ganimetleri ;)

Dün İzmir'in yağmurunu anlatmakla bitiremem.Sabahtan akşama kadar hiç durmadan yağdı.Ben bide o yağmurda kalkıp arkadaşıma gittim.Kendiside ahşap boyamaya merak sardı.Gördüğünüz üzere yukarıdaki iki çerçeveyi boyayıp peçeteledik.Elimiz değmişkende bir kaç krem kutusunu süsledik.. Bu kadarla kalmayıp devamı gelicek gibi görünüyor.Bizi izlemeye devam edin ;))) Sevgiler. SLN