5 Nisan 2011 Salı

Lavantalı Kutularım





Herkese Kocaman bir MERHABA, Bu posttu kim bilir ne zaman yazdım. Bloglar kapatılınca taslak olarak yazmıştım.Yazı yazıyorum ama resim yükleyemedigim için flickr dan takip edeceksiniz beni :) Hoş bloglar açıldı dendi ama ben halen görüntüde bu yazıya ulaşıyorum.

Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

Neyse artık, İnternette gezinirken bu harika lavanta resimlerini buldum. Sonra bunları 12*15 cm civarında fotokopilerini aldım. Kutularımda evde vardı.Onlarıda akrilik bej rengi ile boyadım.Sonra kenarlarına biraz koyu renkli akrilik boya ile efek verdim. Resmi kesip ortalayıp kutunun üzerine yapıştırdım . Üst bölümüne bu aralar çok moda olan kurdelelerden geçirip bir bütünlük yakalamak istedim. Hikayesi böyle... Bu arada malesef resim yükleyemiyorum nedense onun icin de baska bir çözüm yolu buldum. Flickr üye oldum.Buradan "lavanta kutulu" resimlerime tıklayarak buradan ulasabilirsiniz.Valla çareler tükenmiyor baksanıza.Bir yol kapanırken diger yola basvuruyorum. Bakalım sizler beğenecek misiniz? Yazılarım devam edecek. Sevgilerimle ASD

4 Nisan 2011 Pazartesi

Yeni Ciciler =)




Merhaba sevgili dostlar,

Uzun bir ara verdik yine.Aslında bunun bir çok sebebi var.Başta blogların kapanması geliyor tabiki.Onun dışında bir süredir siparişlerimde bir yoğunluk yaşıyorum..Onları yetiştirmek için uğraşırken arada fotoğraf çekmeye çalışıyorum,tatlı yeğenimin okul çalışmaları için koşturmaca derken bloğa birşeyler ekleme fırsatı bulamadım.Zaten Asudeciğimlede konustuk açılana kadar bir şeyler eklemiyelim diye.Ama sanırım artık herkesinki açıldı artık birbirimizi rahatlıkla ziyaret edebilicez..

Evet gelelim yeni cicilerimize saç bantı ve broşlarımla bir giriş yapmak istedim. Malumunuz yaza git gide yaklaşıyoruz cıvıl cıvıl saçlar,süslü badiler gözdelerimiz olucaktır..

Ben kendi adıma düz badilerimi hareketlendirmek için yazın bu tarz broşlar kullanmayı seviyorum.Hem spor hem şık bir kullanıma sahip oluyor.Sizde broşlarıma sahip olmak isterseniz EMEKSENSİNdeki dükkanımı ziyaret edebilirsizin.

Sevgi ve tebessümle kalın..