18 Şubat 2014 Salı

Oto Koltuk Secimi

Blog arkadaslarimdan yardim rica edecem. Serra buyudu ve bir oto koltuk ihtiyaci gelisti  9 - 36 kg arasi hangi marka ve modeli tercih edebilirim. O kadar soru var ki kafamda. Guvenlik, yatis pozisyonu, isfix, on bar, genislik vs. Her firma darkli birsey soyluyor. Biz römer, maxi cosi, recaro, ve cybex arasinda kararsiz kaldik. Benim kriterim genis ilmadi minikoyu sikmamasi ce uyurkende yatis pozisyonu olup rahat uyumadi biraz konforlu olmasi guvenliginin yaninda. Baska bir soruda 14 kg on bara gerek var mi? On bar oluncada sanki sikisiyormus gibime geliyor. 
Sizler ne dersiniz ne yapmaliyim. Bilgi ve tecrubeye ihtiyacim var. 
Tesekkurler

Serra'nin beresi

Hic bilmem orgu ormesini bilsemde duz olarak bur duz bir ters yaparim. Kesmeyi bilmem cogaltmayi bilmem ben boya yapmasini bilirim. Kayinvalidem Ankara dan geldi 3 hafta bizde minikoya bakti saolsun. Artik buyudugu icin ben ise giderken anliyor ve nasil evden ciktigimi dusunun saklanarak kacarak ☺ 
neyse bir bere ve atki istedim kendiside kirmadi cok guzel modeller bilir. Duz bere orup kulak kisimlarina tig isi motif yapti bence cok sik durdu. 
Bu arada gecen hafta selin istanbul daydi. Cuma gunu kumas pazarina gitmis anlasilan bir isler pesinde goruruz artik buradan. 
Herkese iyi guzel bir hafta dilerim
Asude