30 Ekim 2009 Cuma

Paşabahçe'den aldığım Bisikletim

Cumhuriyet bayramında arkadaşlarımla gezerken Paşabahçe'ye de uğradık.Arada bir bakarım hoş aksesuarlar oluyor Bunlardan birtaneside bu sevimli aksesuar.Bunu mumluk niyetine satıyorlardı ama ben yapay çiçek koydum bakalım ilerki zamanlarda da farklı birşeye dönüşebilir.

Cam kavanoz 3 boyutlu pamukluk



Ece Aymer 'in sitesinden edindeğim bilgiler doğrultusunda bende buna benzer birşey yaptım ama malasaf resim ( dekupaj kağıt) sıkıntım var elimdeki resimlerle birşeyler uydurdum :)
İlk başta cam boyası aldım kavanozu bir güzel sabunla yıkadım ve cam boyası ile 2 kat boyadım ışık almayıncaya kadar.sonra kuuduktan sonra model hamuru ile deseni kestim.Dekupaj tutkalı ile yapıştırdım hareketlilik katsın diye de uygun bir kurdele ile bağladım. Bunuda banyoma koyup pamukluk yaptım.

28 Ekim 2009 Çarşamba

Süper Çantam "güllü"


Sevgili teyzemin yapmış olduğu el emeği göz nuru çantam valla kumaşı kuzenimle almıştım ve hemen dedim bu bir çantaya dönüşsün.Bu yıl çok modaydı bende severek kullandım.Ellerine sağlık teyzemin. Burdanda ona tekrardan teşekkür ediyorum.( Kumaşların devamı gelecek :)

İsmek Sergisindeki Yarışma




Uzun zaman oldu ama ancak koyabildim ) ismek sergisine gitmiştim kuzenim ve annemle orada bir yarışma olduğunu anons ettiler kuzenimde katılalım dedi eh bizde katıldım.Bu tepsileri yapmıştık.Şekill A da görüldüğü üzere ama malesef 3 ümüzde birinci olamadık :( bizde tepsilerimizi alıp eve geldik şimdi evde kullanıyoruz.