23 Nisan 2010 Cuma

Blogcular buluşması -İzmir









İzmirli blogcularda sonunda buluştuk.Benim açımdan çok keyifli geçti.Sevgili benhurumda bize süpriz yaparak İstanbullardan geldi.Birde Konyadan misafirimiz vardı,sevgili
yetenek-sizin.Ben çok fazla kalamadım ancak o süre içinde yatığımız konuşmalar ve paylaşımlar gayet iyiydi.
Yukarıdaki resmilerdede katılan arkadaşlarımızla çektirdiğimiz toplu resim ve gelen bir birinden güzel hediyelerimiz var.Sevgili benhurum(Ayşen) minik lavanta keselerinin içinde bizlere boncuklu bileklikler armağan etti.
Yıldız hanım ise (mandalin çıkmazı)bize birbirinden güzel ,renkli anahtarlıklardan hediye etti.
Nadirem (yetenek-sizin) bizlere Konyalardan minik bir paket hazırlamış.İçinden çıkan şeker harikaydı canım ;) Broş ve kitap ayracıda öyle.
Çok çok teşekkürler ediyorum hepsine.
Aşağıda katılım yapan blogcu arkadaşlarımız isimlerini görebilirsiniz.Hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum.Tekrar görüşmek dileğiyle.
Sevgi ve tebessümle kalın :)
Benhurum-Ayşen
Demeteris-Demet

21 Nisan 2010 Çarşamba

23Nisan Mutlu Olalım Çocukları ve Blogcular Buluşması..

Yağmurlu bir İzmir sabahından hepinize günaydın.Biliyorsunuzki 23 Nisana çok az kaldı.Mutlu olalım çocukları için düzenlenen etkiliğe katılıcaklar lüfen Yetenek-sizin' i ziyaret etsinler.Ben malesef sabahki etkinliğe katılamıycam ama öğleden sonrada İzmirli blogcular buluşmasında orda olmak istiyorum.Bu etkinlik içinse mandalinçıkmazı veya hobicell 'in bloglarını ziyaret edebilirsiniz.

Görüşmek dileğiyle...
Sevgiler

19 Nisan 2010 Pazartesi

Mavili peçetem ve tepsi ...


Bu peçeteye çok uzun zamandır kafayı takmıştım ama ne boyıyımda kullanıyım bilmiyordum.En sonuda birisi için hediye hazırlamam gerekti ve fırsatı hemen değerlendirdim.Tepsiye yakıştığını düşünüyorum.Hediyeyi alan kişide umarım beğenir.Güle güle kullansın şimdiden.
Sevgiler..