24 Şubat 2010 Çarşamba

sybelladan gelen kartpostalım :)

Dün akşam üzeri bir kartpostal daha ulaştı elime.Sevgili 10marifetçi arkadaşım sybella yani sibelin hobi dünyasından geldi bu güzel kartpostal.Canımmm çok teşekkür ediyorum.Sevgi ve tebessümle kal.SLN



16. ULUSLARARASI İSTANBUL KIRTASİYE, KAĞIT, OKUL VE OFİS ÜRÜNLERİ FUARI

Herkese Kucak Dolusu Merhabaaaaaaaaaa,

Bir fuar haberini sizlere sunmak istiyorum.Benim gibi ilgilenirsiniz diye düşündüm.Kırtasiye, ahşap (Turan Boya), ofis eşyaları... bir çok firma orada olacak tabi bizim işlerimizlede ilgili olunca kaçırmak imkansız. Online davetiye bölümü var isterseniz oradanda kayıt yapabilirsiniz.Biraz erkenden haber veriyorum :) Unutmazsam son 1 hafta kala tekrardan haber veririm.
Herkes takvimlerine 14.04.2010 - 18.04.2010 bu tarihleri yazsın.
Ayrıntılı bilgi




23 Şubat 2010 Salı

Annemin Atkısı



Bu sabah annem kahvaltıya geldi.Tabi yanındada yaptığı cicileri getirdi.Ben dururmuyum hemen aldım sazı elime başladım çalmaya :) şaka şaka fotoğraf makinesine sarıldım.
Ben beğendim uç bölümüne kurdele ve pırıltılı çiçeklerden koymuş hoş ve değişik durmuş.
ASD

mini mini mutfak önlüğü


4 yaşındaki yeğenim için annemin dikmiş olduğu mutfak önlüğü.Bu yaşlarda mutfağı toplamaya meraklı oluyolar bıcırıklar.Halasına manken pozuda verdi kuzummm..
sevgiler SLN

Bahar boyunluğum :)

Bu boyunluğu ben ilk olarak sevgili Bahar Yorgunun bloğunda gördüm ve çok hoşuma gitti.Elimde siyah yünüm olduğu için onunla ilk denememi yaptım.Resimde pek anlaşılmıyor ama siz görmek isterseniz burdan sevgili Baharınkine, burdanda sevgili Celebiminkine ulaşabilirsiniz.
Sevgiler SLN

22 Şubat 2010 Pazartesi

Ağaç üstünde Kedi


Dün evde oturmuş Tv seyrederken birde baktık kedi ağaçın tepesinde, hoş bütün kediler ağaça çıkar ama bu tam artık sınıra dayanmış dedik ki bu birisinde kaçıyor :D yaklaşık olarak 1 saat bekledi.Bizim ordaki ağaçları budadıkları için değişik bir görüntü olunca hemen fotoğraf makinesine sarıldım :)

21 Şubat 2010 Pazar

toka yaptım ;)



Renkli,süslü taçları tokaları görüp içim gidiyodu.Bende yapmalıyım diyordum hep.Sonunda bir tokayla işe başladım ve çok sevdim devamını getirmek istiyorum kısmetse.Bir parça kot kumaşı birazda boncuk gerisi zevkinize kalmış...SLN


yeni gelen kartpostallarım :)


Elime geçen 2 kartpostalımı paylaşmak istiyorum sizlerle.İlk kartpostalımı sevgili karabidikim hazırlamış.Bloğumuzun logosuna uygun bir çalışma yapmış çokta güzel olmuş bayıldım canım ellerine sağlık.
İkinci kartpostalımsa sevgili dilevserden geldi.Canlı renklerine bayıldım.Çok güzel olmuş seninde ellerine sağlık canım.
Sevgi ve tebesümle kalın teşekkürler :)