21 Mart 2012 Çarşamba

Baby shower partisi / 34+3 haftalık hallerim

Güzel bir günden herkese merhaba,

Yine uzun bir zaman ve sizleri ihmal eden iki kuzen :( Biliyorsunuz esası hiç ihmal etmek istemiyoruz ama malesef benim hamileliğim Sln 'nin işi olunca blog yaşamına biraz uzak kalıyoruz.Normalde iyiki reader varda sizlerin yaptıklarınızı takip ediyorum.Yorum bırakamazsamda. Kusura bakmayın.

Hamileliğin şuan itibari ile iyi gidiyor herşey yolunda 34+3 haftalık olmuş durumdayım.Anlayacaginiz gibi çok az bir zaman kaldı.Eh bu durumda da bir sürü iş güç var.Eve gidince insan yorgun oluyor, hafta sonuna kalıyor işler ...Baby shower partimde var yakın bir zamanda onun içinde tasarımla ilgili bütün detaylar benim elimden çıkıyor.Ablamında desteği ile güzel bir parti olacak gibi. Size yapmış olduğum Baby Shower partisi için hazırladığım kartları ve konulacak aksesuarları gönderiyorum.Bakalım beğenecek misiniz?

Odası ile ilgili detayları sizinle paylasacam. (Bu hafta içinde) özel olarak vermiş olduğum siparişlerimde geldi. Detaylar en yakın zamanda....

Zaman yaklaşınca heyecanda artıyor.Onunla birlikte kilolarda artıyor. Tam 15 kilo aldım. Keşke 18 kilo ile kapatsam ama 20 kilo olurum gözü ile bakıyorum. Aman sağlıkla sıhatlı gelsinde ne yapalım. Kilo sorun değil veririz bir şekilde :D Benim için ve diğer hamileler için tavsiyeleriniz varsa lütfen yazın.

Şimdilik bu kadar.

Sevgilerimle