22 Kasım 2011 Salı

ASD; İlk Annelik Heyecanı



ASD'den Herkese Merhaba,
Uzun bir zaman oldu belki 4 belkide 5 ay yazmayalı. Yok yaz tatili yok bayram tatili yok bebiş:)...
Evet Allahın izni ile 17 haftalık hamileyim. Kızımla birlikte bu yolda ilerliyoruz.Kızım diyiyince bir garip oldum:D Zorlu bir süreç geçirdim.Halsizlik, mide bunaltısı vs gibi neyse ki şükürler olsun bu devrede bitti artık rahatım. İlk zamanlar anlamıyordum, cinsiyeti belli olunca daha farklılaştı hislerim duygularım... Allah isteyen herkese nasip etsin. Bakalım esas hayat bundan sonra başlıyor. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma alırım....
Eeeee tabi uzun ara verdigim hobi dünyası burnumda tütüyor. Kızım için yeni güzel aksesuarlar yapmam gerek.

SLN de uzun bir ara verdi.Ben dedim benim yokluğumu sen kapa ama onunda işe girmesi ve yoğun temposu ile BEYAZKKELEBEK biraz durdu. Ne olur kusurumuza bakmayın. Readerdan takip ettik yapmış olduğunuz o harika şeyleri elimizden geldiğincede yorum bıraktık.

Hamilelik dönemim boyunca lütfen engin bilgilerinizden beni mahrum bırakmayın. Yeni annelik duygularım ve yapmam gereken şeyleri tam bilemesemde internetden yararlanıyorum ama esas blog arkadaşlarımın tercümeleri beni daha çok bilgilendirir.

Hepinizi çok özledim.
Sevgilerimle
ASD

20 Kasım 2011 Pazar

ÇIKMAZ...!




Şimdi ben bişeyler istedim belkide bi çok şey ..En çok istediklerim, hemde tam istediğim gibi oldu.Ya sonra...


Sonrasında aslında istediklerimin dışardan göründüğü gibi olmadığını anladım .Hayal kırıklıkları,sinir bozukluğu,mide bulantısı kısacası depresif bir hale büründü herşey.


Nasıl kurtulurum ki bundan.Durup dışardan kendime bakmaya bile fırsatım yokken.


Kuş misali uçup gitmek güzelmi olurdu ondan bile emin değilim artık.


Ya zaman.. Zamanamı bırakmalı herşeyi..


Ya o kadar zamanım yoksa !


SLN