8 Ekim 2010 Cuma

Boyutlu Hamurdan Süs Aksesuarları


































































Elimde kalan hamurları bir şekilde değerlendirmek istedim.Bunun icinde nasıl bir proje yaparım diye düşünüyordum.Elimdeki kurabiye kalıpları benim işimi görür diye kolları sıvadım. Kalıpları yaptıktan sonra üzerine dekupaj kağıtları yapıştırdım. Sonrada kurdele ve süs bonçukları ile süsledim. 3 tanesini magnet geri kalanlarıda hediye götüreceğim zaman uçlarına simli ip ile bağlayıp hediye ambalajlarına tutturacam.( yani ben öyle düşündüm tabi sizdende alternatif bilgiler alabilirim.

••• İstanbul soğuk ve yağmurlu şimdi uyumak vardı.
Hatta nasıl uykum geldi.

GÜZEL VE MUTLU BİR H.SONLARI DİLERİM.

•••• Başlık olarak 3 boyutlu yazınca galiba yanlış anlaşıldım. Sadece boyutlu bir hamur bildiğimiz hamur cinsinden ... Onun şekillendirdim :D



7 Ekim 2010 Perşembe

Uğur getiren keçeler


İstanbula son birkaç gidişimde hep keçe alıyordum.Kullanmayada kıyamaıyordum.Çünkü İzmirde bulamıyordum düne kadar ;)
Arkadaşımla Kemeraltına inip yüncülerin arasında dolaşırken birde ne göreyim renk renk keçeler gelmiş.Kalını,incesi,fosforlusu ne renk ararsan var,İtiraf edeyim İstanbulda görmediğim renkler bile vardı.Ay nasıl sevindim anlatamam.Keçeleri kaçırdım yani ;))
Birkaç parça bişey aldıktan sonra eve geldiğim vee yukarıdaki uğur getiren keçeleri hazırladım.Uğur getirdiğine inanılan şeyler nelerdir sizce.Benim aklıma fil,nal,dört yapraklı yonca geliyor.Sizlerinde bildikleri varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bugün çenem çok düştü farkındayım :)
Son olarak pasajı yeniden açmış bulunuyorum duyrulur ;)
Sevgiyle kalın ..




5 Ekim 2010 Salı

''Deniz Temalı Kolye''

Hepinize günaydın blogcanlarım =)) Artık yazı iyice tükettiğimiz şu günlerde deniz temalı yazdan kalma bir esintiyi paylaşıyorum sizlerle.İpek ve gümüş aparatlarla süslediğim kolyem yayına koymadan satılmış bulunmakta..İyi günlerde kullansınlar..
Sevgiler.

3 Ekim 2010 Pazar

Tombul baykuş

Kazıma yeni bir aile oluşturmak için kumaşlarımla oynarken araya birde baykuş sıkıştırdım.Biraz tombul oldu kendisi ;))
Herkese iyi pazarlar..