20 Ocak 2012 Cuma

18.Uluslararası İstanbul Kırtasiye Fuarına Davetlisiniz!

Bugün elime ulaşan bir davetiye için size bilgi veriyorum. Bu fuara hiç gidemedim. Ama güzel ve verimli geçiyormuş.Hobi kısmıda olduğundan hobi severlere duyurulur.Şimdiden yerleri ayırtsınlar. Cadence boya da katılıyor.Buradaki linkden Online davetiye yaptırabilirsiniz veya aşağıdaki davetiye çıkışını alıp fuara katılabilirsiniz.

Sevgilerimle

Herkese iyi h.sonu tatilleri.

ASD


18 Ocak 2012 Çarşamba

Yılbaşı Sepeti Tasarımı

"Çok uykum var. Hem de çokkkkk".....

Neyse hafta sonu yaptığım sepet hakkındaki gelişmeleri şu şekilde.

Yılbaşında arkadaşıma gelen bu sepeti çöpe atarken yakaladım dedim sen ne yapıyorsun dur hele bu atılır mı ? Eeee ne yapayım dedi atmaktan başka. Ooooo bir sürü şey yapılır bununla aldım elinden ( Canım nereden bilsin değil mi herşeyi değerlendiren bir arkadaşı olduğunu :) Cumartesi günü aldım elime başladım beyaz akrilik boya ile boyamaya. Sonra ona uygun bir peçete buldum hem iç kısmına hemde dış tarafına peçete tutkalı ile yapıştırdım. Üzerinede bonçuk boyası ile efek yaptım ışıkda daha canlı ve çarpıcı dursun diye. Bakalım beğenecekmisiniz ?

Güzel bir güzel ve sağlık diliyorum.




17 Ocak 2012 Salı

Karlar düşer İstanbul'la



















İstanbul soğuk ve parçalı bulutlu, dün akşam harika bir kar yağışı vardı.Bu sabahda bu manzara ile Beşiktaş'a geçtim. Sizlerede birkaç fotoğraf gönderiyorum.

Şu beyaz ne kadar saf ve temiz bir doğa olayı :)

16 Ocak 2012 Pazartesi

AnneBebekÇocuk Fuarı, Tam Benlikkkkk

Herkese iyi haftalar,

İstanbul güneşli ama bir o kadar ayaz ve soğuk. Ne zamandır aklımda olan bir duyuruyu sizinle paylaşmak istiyordum. Hamile annelere, bebeği ve çocuğu olanlara güzel bir duyurum olacak.


19-22 Ocak tarihleri arasında Sizi CNR expo Fuarda "BEBEK FUARI" na katılmanızı şiddetle tavsiye ederim.

Gayet güzel geçen bir fuarmış. Sitesinde online bilet satışı yok ama giriş bileti 10,00 TL veya e-bebek, cicibebe, veya hamile giyim mağazalarında davetiyeleri bulabilirsiniz.

Güzel bir hafta dilerim.

*Bu hafta sonu çok çalıştım ve size 2 güzel eşya boyadım. İnsanın eli bir boyaya değince gerisi geliyor çok özlemişim. Yarın 1 tanesini yayınlayacam.

Sevgilerimle* Bu arada bir önceki postumda bana yardımcı olan herkese teşekkürler bu sayede bu işide çözdüm görüldüğü üzere...