18 Aralık 2010 Cumartesi

Anılar,eşyalar,mim





Aslında bu mimi daha önce yayınlamam gerekiyordu ama nedense bu aralar pek bir zorlanıyorum bişeyler yazarken..Bir durgunluk var üzerimde.Silekelenip kendime gelmeliyim diyorum bakalım ne zaman..
Neyse gelelim mimimize.Sevgili bilge-orfe bizi mimlemiş.Teşekkürler ediyorum..Konu ise anılarıyla önem verdiğimiz eşyalar..Eski eşyalara pek meraklıyımdır pekte severim o yüzden bu mimde çok hoşuma gitti.
İlk fotoda gördükleriniz babaannemden..Minik bir pikap ve plaklar..
İkinci fotodaki yemeni ise rahmetli anneannemden..Vefat ettiğinde hatıra olarak torunları yemenilerini almıştık..Üzerindeki sandık lekeleri bile benim için çok değerli severek kullanıyorum..
Üçüncü fotodaki kutuda babannemden ve içindeki düğmelerde anneannemden.Hem kutu hemde düğmeler eskilerden çok eskilerden kalma =)
Son fotodaki kavala gelince o sanırım en eskilerden çünkü babamın babasının babasından kalma..Onada birisindenmi kaldı bilmiyoruz. En az 100 yıllık belkide daha eskidir diye tahmin ediyoruz..
Yazının sonunda aklıma geldi,aslında önem verdiğimz eşyalar eskilerden kalma olmak zorunda değil tabiki ama eskiler daha bir kıymetlimi oluyor ne ..
Mimi yanıtlmak isteyen herkese gönderiyorum..
Sevgilerimle..

4 yorum:

  1. pikap benim
    pikapa benziyor gördün mü ben de yayınlamıştım....
    Hepsi çok güzeller canım
    ...Güle güle anılarla kullan.......

    YanıtlaSil
  2. ben kutuyu çok beğendim..nostalji kokuyodur resmen:))

    YanıtlaSil
  3. Selincim, ablasının güzeli..Hepsi tam benlik, ah ben de bir yayınlasam da görsen..Daha güzeli sen bana bir gelsen de görsen. Benim herşeyim biraz küf kokmalıdır, çok beyaz ve parıldak şeyleri hiç sevmem ben. Çok iyi bir vasıf olduğunu düşünüyorum çünkü biz anılara değer veren insanlarız..Bir gün ben de yayınlarım belki, büfemi-dikiş makinemi-bakırlarımı..aaahhh aahhhh..Seninkiler de gerçekten çok güzel canım benim..

    YanıtlaSil
  4. SELNİCİĞİM CANIM HEPSİ ÇOK HARİKA KAVALA BAYILDIM..ONLAR ESKİ DEĞİL CANIM ONLARDA YAŞANMIŞLIKLAR VE NE HAYATLAR GİZLİDİR KİMBİLİR ..KAHVEYE BEKLERİM...)))))))

    YanıtlaSil