12 Şubat 2010 Cuma

Gül desenli Ayna



Çerçeveyi Eminönünden almıştım.Yine herzamanki gibi bir sürü dolapta durdu sonra artık bunu gün yüzüne çıkarmam gerek ne yapsam dile düşünürken birden farklılık olsun diye içine resim değilde ayna koyayım dedim.
Kenarlarını akrilik boya ile boyadım.Sonrada gül desenli peçeteden, peçeteleme tekniği ile süsledim.Son olarakta 2 kat vernik sürdüm.Bitmiş hali :)

9 yorum:

  1. Beyz'ım Kelebek'im, kaç gündür işe güce daldım haberleşemedim senlen. Eksiliğini hissediyorum valla. Bu peçeteleme tekniği nedir? Nasıl yapılır? İyi yemek yapan iyi peçeteleme tekniği de uygulayabilir mi ;) burun bakalım !

    YanıtlaSil
  2. AY ..HARİKA ..BU PEMBE GÜL DESENLERİNİ BENDE ÇOK SEVİYORUM..ELLERİNE SAĞLIK CANIM....

    YanıtlaSil
  3. harika olmuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  4. beyazkkelebekcim, aynan tam benlik olmuş valla. Bi ara güllere takmıştım. Herşeyi güllü dallı peçetelerle kaplamıştım. Gülleri sevedrim.Aynana bayıldım, çok şık ve temiz olmuş. Müthiş:)))

    YanıtlaSil
  5. Lavanta bahçesi çok teşekkür ederim.
    Aylin, peçeteleme tekniği benim çok kullandığım ve bir o kadarda çok şık durun bir teknik peçeteleri kesiyorsun sonrada peçete tutkalı ile üstünden yapıştırıyorsun...İyi yemek yapanlar bu tekniğide çok iyi yaparlar :D
    şehnaz'cım, karabidikim sanada çok teşekkürler
    ooooo lolipummm, nerelerdesin özledik seni vallaaaa.
    Zaten bunu yaparken sen aklıma geldin dedim lolipunun tarzı :) Teşekkürler

    YanıtlaSil
  6. Ayna çok güzel olmuş çok beğendim, emeklerine sağlık. Gözüm kaldı valla, bende bu aralar aynalara takmış durumdayım. :))

    YanıtlaSil
  7. ben açıkçası beyenmedim

    YanıtlaSil
  8. çirkin olmuş

    YanıtlaSil