12 Kasım 2009 Perşembe

Galvaniz Saksılarım


Geçen pazar ikea dan aldığım galvaniz sepetleri bir güzel boyadım beyaza sonra üzerine paşabahçe den almış olduğum ( renkleri hoşuma gitti ) peçeteleri peçete tutkalı ile yapıştırdım .Son olarakta kurdele ile fiyonk yaptım. Şimdi bir tanesi annaneme bir taneside anneme bayram hediyesi olarak gidecek. Artık içlerinede çiçek ektim mi tamam dır. Ben şimdilik yapay çiçek koydum :)

8 yorum:

  1. çok çok güzel olmuş beyazkkelebek, bunlar küçük saksılar di mi? 3-5 tanesi cam önünde ne güzel olur:)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık :)
    beğenmeim ya bayıldım :))

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel fikirler ve el işçiliği...Ellerinize sağlık...

    Yalnız birşey soracağım ben de evde sizden öğrendiklerimi uygulayarak metal kutumu boyadım yapıştırdım vs vs ama nedense böyle kaygansı his oluyor kutunun üstünde.Yani sanki peçeteler kutunun üstünden düşecek gibi.Vernekle kapladım ama böyle yapış yapış olması normal midir?Bilgilendiriseniz sevinirim.Teşekkürler
    Niran

    YanıtlaSil
  4. Lolipu, çok teşekkür ederim. Aynen yazın bunlardan yapıp balkona koydunuz mu süper durur. Bu saksılar bir karıştan birüz büyük olabilir. fiyatıda 5,50 tl gibi birşey...

    Fotoğraf penceresinden:) sanada çok teşekkür ederim.Bayıldığına sevindim.

    Niran, benim işlerimi sende evde uyguladığın için çok teşekkür ederim.Mutlu oldu, soruna gelirce açıkcası böyle kaygan olmaması gerekiyor peçetenin üstünden peçete tutkalı sürüyorsun di mi ? ( özellikle peçete tutkalı olması gerekiyor)Baska bir tutkal olmaz.Hepsi iyice kuruduktan sonrada vernik at onun dışında başka birşey aklıma gelmiyor inanki. Vernik biraz yapış yapış oluyor ama kuruduktan sonra yapışkanlık hissi gidiyor.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Beyaz Kelebek;

    Aldığım ürün Cadence peçete aplike medium( su bazlı peçete yapıştırıcısıdır)diye yazıyor.Yanlış mı acaba?
    Ayrıca Yarı mat akrilik vernik aldım ve sürdüğümde kurusa bile bana kaygan ve yapış yapış hissi veriyor.
    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Niran,

    Aldığın ürün doğru vernik te tamam ama bir türlü anlayamadım nedenini.peçete tutkalı biraz yapış yapış yapıyor ama kuruyunca bir sorun kalmıyor.Vernik ise kayganlaştırır ama oda çok büyük bir sorun oluşturmuyor. Peçete tutkalının peçetenin üzerinden sürüyorsun dimi ?
    Valla onun dışında da başka bir sorun gelmiyor.İstersen başka bir yerde dene tekrardan yine dediğin gibi mi olacak bir bak.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. çok şeker olmuşlar,peçetelere ayrıca bayıldım.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuşlar ve peçetelere de bayıldım :)

    YanıtlaSil