29 Şubat 2012 Çarşamba

Minik kızımız için Nevresim takımı

Herkese Merhaba,

Uzun bir zaman oldu gene. Bu süre zarfinda kötü olaylar üzüntüler vs gibi şeyler oldu.İnşallah bundan sonra daha güzel günlerimiz olur.

Şuanda 31. haftamdayım allah kısmet ederse çok az bir zaman kaldı yani bana göre.Bizim ufaklığın daha ismini belirleyemedik. Aklımızda Ayliz, Serra ve Asya var. Sizinde önerilerinizi beklerim. Ama çok zormuş isim bulmak. Eh yavaş yavaşda eşyalarımızı almaya başladık. Giysilerimiz hazır.Sadece banyo için alacaklarımız var. Arabasını aldık "Chicco Trio Living" herkese öneririm. Güzel bir model ve kullanışlı gibi duruyor.Memnun kalırım umarım :)

Beni soracak olursanız 13 kilo aldım :( offffffff dikkat etmem gerek ama ne yapayım kızım istiyor ben istemiyorum o güzel yemekleri :) Hatta ağırlıkdan ayağım bile ağrıyor.İşe topallayarak gidiyorum.Dr'um krem verdi onu sürüyorum inş. geçer. Bu tip şeyler hamilelikde olurmuş...

Şimdi sırada anneciğimin dikmiş olduğu nevresim takımına gelelim. Benim çok hoşuma gitti. Minik kızımda bunda sağlıkla uysun. Bende ufak defek keçe çalışmalarına başladım. Kısmetse onlarıda en yakın zamanda sizinle paylaşırım.


Sevgilerimle


18 yorum:

  1. Çok güzel,annenizin emeklerine sağlık,kucağınıza aldığınızda tüm sıkıntılar sona erecek inanın:))annelik başka bir duygu:)

    YanıtlaSil
  2. hamileliğinde 20 kilo almış ve son ayımda ödem olan el yuz ve ayaklarımdan sonra 13 kılo hıc bısı ınan dogumdan sonra yuksek bır performas senı beklıyor olacak ;)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı olsun,sağlıklı,güzel günlerde kullanmak nasip olsun.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. sağlıkla kullansın inş. çok şirin bir takım,sevgiler canım aman dikkat et havalar çok değişken.

    YanıtlaSil
  5. merhbalarrrrrrr'paylasimlariniz cok guzel
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  6. Nilgun çok saol canım.
    Nuraycatasarimlar, bakalım biraz daha bir şeyler yaptırmaya bakıyorum. Valla annelik başkaymış.
    Ceyda'cım, inan bende 20 kiloya gelecem. daha önümde 2 ay var :( İnşallah doğum sonrası çabuk veririm.Herkes çocuk peşinden koşmakdan verirsin diyor ama bakalım. Tamda yaza gelecek tatilde var.Aman sağlıklı sıhhatli olsunlarda ne yapalım di mi ?
    NESTUG, amin hepimiz için inş.
    ÖRGÜÇANTAM, evet havalar çok değişken sıkı giyiniyorum.Saol.
    Cihan, sizinde işleriniz çok şık sizinde ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. canım annenin ellerine sağlık çok cici olmuş. allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.minik kızın mışıl mışıl uyusun içinde

    YanıtlaSil
  8. carsaf cok tatli Rabbim saglıklı sıhhatli bebegine kavusmayı nasip etsin :) benim kızım 33 aylık adı esila biz ilk duydugumuzda cok hosumuza gitmişti ve koyduk belki seninde hosuna gider kimbilir?:D:D bu arada ben 17 kilo aldım toplamda suan eski kilomdayım hiçç kafana takma meleklerimiz saglıklık olsun yeter gelen kilo tıpış tıpış giderrrr :D

    YanıtlaSil
  9. iki ismi var aslında buse esila :D
    esila : İnsan suresi 25.ayettte gecmekte sabah aksam Rabbinin adını an diyor o surede ordaki sabah ve aksam arasındaki vakti temsil ediyormus zevval vakti birde arapca ögretmeninden ögrendik bu yeni bilgi :) arapcada asil ve asaletli demekmiş :D

    YanıtlaSil
  10. merhaba, çok güzel telaşlar okudukça heyecanlandım :))) benim kızım ELİF 4 aylık zaman okadar çabuk geçtıkı. ınan hıç anlamadım dogum yapacaklara söylüyorum tadına vara vara geçirın günlerinizi benim ilk bebegım dogum ve 2 ay süreç kayın valıdemın hastalıgı ,hiç bişey anlamadım ...s saglıkla dünyaya getirirsiniz bebeginizi inşallh güzel saglıklı günler dilerim:))

    YanıtlaSil
  11. Nevresim takımı çokk güzel,annenizin ellerine emeklerine sağlık.
    Bebiş sağlıkla,huzurla içinde uyusun inşallah.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. ceyızsandıgı, çok teşekkür ederim.
    SEVALCE LEZZETLER, inşallah hep birlikte umarım...
    fadinin sanati, çok güzel telaşlar ama birde zaman olsa. Çalışınca pek bir şey yapamıyorsun ama yinede el üstünde tutuluyorum :D
    Sanada geçmiş olsun sağlık sıhat versin.
    buse esila, değşik bir isimmiş.Olabilir zaten bu gidişle minik kızım koyacak ismini :) Anlamıda hoş.İnşallah bende 17 ile bitirip eski kiloma dönerim. Keşke daha az kilo alsaydım ama insan şu boğazını tutamıyor.

    Hepinize sevgilerimle
    Asude

    YanıtlaSil
  13. ay ay ay cok guzellerrrr sevgıyle huzurla kullansın...cekılısım var beklerım :))ayrıca okuma lıstemdeymısınız cok sevındım :))

    http://kelebegingozunden.blogspot.com/2012/03/dogum-gunu-cekilisi-matras-seyahat.html

    YanıtlaSil
  14. ÇOK GÜZEL NEVRESİM TAKIMI. UMARIM BİR AN ÖNCE KUCAĞINIZA ALIRSINIZ BEBEĞİNİZİ.SEVGİLER.:))

    YanıtlaSil
  15. Sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah, nevresim takımı çok güzel olmuş annenizin ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  16. Allah kavuştursun sağlıkla mutlulukla inşallah.Benim kızım 4.5 aylık oldu,biz de isim konusunda epey kafa yormuştuk.Zeliha'yı çok beğendik öyle oldu.Seçeneklerden Serra'yı çok beğendim ben,güzel bir isim..nevresim de bir harika huzurlu ,uzun uykuları olsun miniğin..

    bacak ağrılarım benim de çok olmuştu,doğurduğun an nasıl da bitiyor hepsi:)ayrıca kiloları hiç takma ben 15 kilo almıştım,şimdi sadece 5 kaldı:)emzirirsen gidiyor zaten zamanla..

    benim bloguma da beklerim,acemi bir annenin yaşadıkları ilgini çekebilir sanırım:)))

    sevgiler

    YanıtlaSil
  17. Emeğinize sağlık çok güzel olmuş.

    YanıtlaSil