17 Ekim 2009 Cumartesi

mumla eskitme nihale




Evet yoğun istek üzerine peçetelemeye devam ediyorum :) bu seferikini mumla eskitme yaptım.ilk olarak mdf yi bir güzel zımparaladım sonra bir kat katı yeşil akrilik boya ile boyadım daha kuruduktan sonra mum sürdüm.Sonra beyaz akrilik boyaya boyadım oda kuruduktan sonra zımparaladım.Son olarakta peçete tekniğini uyguluyoruz.işte hepsi bu.. ;)



9 yorum:

  1. Çok şık bir nihale olmuş ellerinize sağlık.

    Paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. ya bu tekniğe bayıldım.çok güzel cıvıl cıvıl görünüyor.eline sağlık

    YanıtlaSil
  3. beyaz kelebek:10 marifette yayınladığımız tüm el işlerini çalan bir site farkettim ve senin işlerinde vardı ve linklerimizi silip,kendi linkini yazmış.bunu 10 marifet editörlerine de bildirdim.benim işlerimide çalmış ve çok sayıda yorum yazdım bu hırsız siteye.senin işinin olduğu adres: http://www.orgudantel.com/page/7(emek hırsızı bir site.)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir nihale, bayıldım gerçekten. Bende çok merak ediyorum ve yakın bir zamanda bu peçete yapıştırma tekniği ile birşeyler yapmayı çok istiyorum. Özellikle galvaniz eşyalar boyamayı tabiki ahşap objelerde.
    Elinize sağlık harika olmuş. Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  5. harika bir çalışma ...lütfen devam etç....ben hiç bıkmıyorum...elllerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  6. nihale olduğunu okumasam tablo sanıcaktım. ellerinize sağlık çok şık olmuş

    YanıtlaSil
  7. Bloguma hoşgeldiniz.Güzel işlerinizi severek izliyorum.Bu da nefis olmuş.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. harika olmuş ellerinize emeğinize sağlık .bu peçetenin desenine bayıldım doğrusu devam edin lütfen.sizden bir ricam var peçetenin üstünü cilaladığınız vernik hangi marka kaç numara ben bir türlü bulamadım en son vernik diye eşime beyaz sprey boya vermişler koçtaş tan yardımcı olursanız çook sevinirim.
    fatoş şahin

    YanıtlaSil
  9. BeyazKkelebek21 Ekim 2009 11:50

    Merhaba Fatoş Şahin,
    hemen cevaplayım sorunu, cadence su bazlı parlak vernik numarası yok ben bu markayı kullanıyorum çokta memnunum.Çoğu hobi marketlerinde bulursun.Veya başka markalarında var zaten şeffaf bir vernik.

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil