24 Nisan 2011 Pazar

23 Nisan...!!

Merhabalar..
Aslında nerden başlamalı bilmiyorum..İnsan yaşadıkça,gördükçe tecrübe edindikçe bazı şeyleri daha iyi anlayıp,şükretmeyi öğreniyor belkide ama ''neden''diye sorgulamadanda yapamıyor,yapamıycam..Neden onlar?? Minikler..
Dün Behçet Uz Çocuk Hastanesindeki gönüllülerin çocuklar için hazırladığı 23 Nisan kutlamalarına katıldık..Minicik bedenlerin boylarından büyük hastalıklarla mücadele etmelerinin ne kadar zor olduğunu görmek çok üzücü..
Bir nebzede olsa onların gözlerinde bir ışıltı,yüzlerinde tebessüme sebep olmak için bizde etkinliğe katılıp onlarla sohbet edip fotoğraflarını çektik..Hepsi bir birinden güzel pırıl pırıl ..
Sadece yanlarında olmanız ve onlarla konusmanız bile hepsinde ayrı bir heycan ve mutluluk veriyor.Gönüllü olarak sizde onlara ''sevginizle'' destek vermek isterseniz salı günleri 18.30-20.00 saatlerinde etkinliklerine katılabilirsiniz..
Behçet Uz Çocuk Vakfının sizlerden gelicek her türlü maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunuda unutmayın..
Çocuklarınızın ufalan ve halen kullanılabilir durumda olan giysileri,tüylü olmayan oyuncaklar,kırtasiye malzemeleri vb.. türde eşyalarlada onlara destek olabilirsiniz..

Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.
Dr.Behçet Uz Çocuk Vakfı
Tel:0232 441 35 51
Web: www.buvak.com
İlknur Şenol Varhan- 0530 435 18 12

Hesap numaraları:
İş Bankası Kordon Şb: 3420-2000100
Ziraat Bankası Efes Şb: 8146796-5001
Vakıfbank İzmir Şb: 004-3067

Sevgi,tebessüm ve sağlıkla kalın..
Selin

4 yorum:

  1. Bu çocukları da unutmamak gerek değil mi?Hep sanki başka çocukların başına gelirmiş gibi düşünüyor insan ama hayat neler getirir belli olmaz,bir gün aynı şey bizim çocuğumuzun başına da gelebilir.

    YanıtlaSil
  2. CAnımmmm gönlü güzelim benim. ben yoğunluktan özel günlerine birşey yapamadım inş. daha sonra birşeyler hazırlayacağım. benim için hergün onların özel günü.

    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel kareler bunlar..ne mutlu sizlere

    YanıtlaSil
  4. allah sizden razı olsun canım benim! ne güzel bir faaliyet yapmışsınız!

    YanıtlaSil