29 Şubat 2012 Çarşamba

Minik kızımız için Nevresim takımı

Herkese Merhaba,

Uzun bir zaman oldu gene. Bu süre zarfinda kötü olaylar üzüntüler vs gibi şeyler oldu.İnşallah bundan sonra daha güzel günlerimiz olur.

Şuanda 31. haftamdayım allah kısmet ederse çok az bir zaman kaldı yani bana göre.Bizim ufaklığın daha ismini belirleyemedik. Aklımızda Ayliz, Serra ve Asya var. Sizinde önerilerinizi beklerim. Ama çok zormuş isim bulmak. Eh yavaş yavaşda eşyalarımızı almaya başladık. Giysilerimiz hazır.Sadece banyo için alacaklarımız var. Arabasını aldık "Chicco Trio Living" herkese öneririm. Güzel bir model ve kullanışlı gibi duruyor.Memnun kalırım umarım :)

Beni soracak olursanız 13 kilo aldım :( offffffff dikkat etmem gerek ama ne yapayım kızım istiyor ben istemiyorum o güzel yemekleri :) Hatta ağırlıkdan ayağım bile ağrıyor.İşe topallayarak gidiyorum.Dr'um krem verdi onu sürüyorum inş. geçer. Bu tip şeyler hamilelikde olurmuş...

Şimdi sırada anneciğimin dikmiş olduğu nevresim takımına gelelim. Benim çok hoşuma gitti. Minik kızımda bunda sağlıkla uysun. Bende ufak defek keçe çalışmalarına başladım. Kısmetse onlarıda en yakın zamanda sizinle paylaşırım.


Sevgilerimle