2 Temmuz 2010 Cuma

Devletin sanal ticarete attığı el ve pilot bölge İZMİR...


Blogların çoğunda dolaşan e-ticaret yasağıyla ilgili yazıları okumuşsunuzdur sanırım.Ben olaydan ilk olarak sevgili stildirektörünün bu yazısıyla haberdar oldum.Aslından astarından bir türlü emin olamadığım için pasajımı iptal etme gereği duymamıştım ki sevgili sesiberin bu yazısını okuyana kadar. Evet duyduk duymadık demeyin bu iş için pilot bölegeyi İzmir olarak belirlemişler.Benim anlamadığım pasaj,GG vs yerlerden satış yapılmasa bile bloğa koyduğumuz her hangi bir ürünü beğenip mail yoluyla zaten insanlar iletşime geçip alım satım yapıyorlar.Kimsenin ruhu bile duymuyor.Bu cezai işlemle neyin ne kadar önüne geçebiliceklerini sanıyorlar.Bütün sorunlar bittide bi bu mu kaldı anlamıyorum.Herkes gibi kafam çok karışık,sinirliyim,üzgünüm..Umarım en kısa sürede net bir açıklama,bir çözüm yolu bulunur.
Sevgiyle kalın canlar...

30 Haziran 2010 Çarşamba

Kot seri 3




Yok daha fazla dayanamıycam işte kot serimizin 3. partisinide yayınlıyorum ;)) İki adet broşla bu seriyi şimdilik sonlandırıyorum.Ancak kotla çalışmayı çok sevdim devamı gelicek gibi görünüyorBu arada ürünleri beğenip ben yapmakla uğraşamam diyenleride pasajıma beklerim :)
Sevgiler..




Kot seri 2 :)


İşte gözünüze uyku girmeden merakla beklediğiniz an geldi :-D
(bu kadarda abartılmaz ama diymi ) Kot serimize bir kolye ile devam ediyoruz.Yine kot kumaşın üzerine işlediğim boncukları bu sefer muska görünümü ile bir kolyede birleştirdim.Bitti sanıyorsanız yanılıyorsunuz.Devamı gelecek bölümlerde.Bizi izlemeye devam edin.... :))




Objektifime Takılanlar

Evet, makinamın karelerine takılan resimler

Bu resim, anneme giderken gördüğüm çok şirin bir köşk hatta çok sevimli ne güzelde süslemişler mis kokulu çiçeklerle ....
İstanbul'dan boğaz, köprü ve büyülü şehirrrrr manzarası





Pazar günü havanın güzel olduğunu görünce hemen attık kendimizi sokaklara bağdat caddesinden mazaralar


Buda sıcak sıcak yağmur manzarası daha yeni objektifime takıldı ofisimin penceresinden :)




28 Haziran 2010 Pazartesi

Kot serisi ...

Uzun zamandır kayıt eklemeyince insan ne yazıcağını şaşırıyor galiba.Giriş gelişme yazmadan direk sonuca bağlıyorum :)) Kot üzerine işlediğim boncuklarla oluşturduğum bileklik umarım beğenirsiniz.Başlığa ise neden kot serisi dediğimi yakın zamanda anlıycaksınız .Sevgiyle kalın canlar..