10 Mart 2011 Perşembe

Hupiiiii

Selin bir şekilde tarif etti ve siteye giriş yaptım. Ama blogları halen göremiyorum. Reader araçılığı ile okuyabiliyorum.Neyse bunada sükür.Wordpress beni pek açmadı ve onu kullanmıyacağız galiba.

Ankara' da epey bir kar yağdı ama İstanbul için bunu pek söyleyemiyecem.Yani sadece yüksek yerlerde varmış. Üsküdar ve Beşiktaş da pek bir şey göremedim.Neyse ki bu yıl kara dokunduk buda bir gelişme. Bugun size bir şey yayınlamıyacam Bloğuma yazı yazmağı çok özlemişim.

Bu arada Strabucks kafelerde tall boy kahve ücretsiz.40. yıllarını kutluyorlarmış.Daha detaylı bilgi için sitesine girip bakabilirsiniz.Bu soğuk kış gününde sıcak ve ücretsiz bir içecek güzel gitmez mi :D

İş yerim parka bakıyor.Ağaçlar, kuşlar ... doğal bir manzara yani.
Bildiğimiz kuş cıvıltılarından farklı bir ses tonu ile dışarı ağaçların dallarına bakarken 2 papağan türü dallarda oynuyor. Çağırdım ama gelmediler :( Kim bilir nereden kaçtılar.
Bende daldan dala atlıyorum ama ne yapayım ...

Dün Ece Aymer' in programı vardı. Ay ne güzel şeyler yaptılar insanın içi gidiyor. Mühir usta diye marangozları var. Çoğu tahtaların şekillendirmesini Dekupaj makinesi ile o yapıyormuş hatta örnek gösterdiler. İnşallah emekli olduğumda bende bir dekupa makinesi alıp bu tür şeyler yaparım. Ama ben emekli olana kadar kim bilir ne dekupaj makineleri yer alır.

Neyse benden bu kadar. Güzel bir gün geçirmeniz dileklerimle.

Sevgiyle kalın
ASD

8 Mart 2011 Salı

Dekupaj Güzellikleri ;)



Asudeciğim bloğa giriş yapamadığı için yaptıklarının fotoğraflarını yolladı bende sizlerle paylaşıyorum.Yaptıklarını ben çok beğendim.Siyah kutunun kapağını dekupaj yaptıktan sonra kenarlarına dantel geçmiş ve çok hoş bir görüntü yakalamış.
Tepside ise eskitme ve yine dekuğaj tekniğini birlikte kullanmış.Kenarlarına ise stencıl deseni uygulamış.Ellerine sağlık kuzencan :)
Sevgiler..

7 Mart 2011 Pazartesi

İglo İzmir Buluşması







5 Mart cumartesi günü İzmir Deniz Restoranda bloggerlar İglo'nun ve sevgili Tijenin davetlisi olduk.
Sanırım hepimiz hemfikiriz şahane bir gün olduğu konusunda..Bir birinden güzel İglo lezzetlerinin yanında Sevgili Tijenin gülen yüzü ve sıcacık sohbeti hepimizi mest etti diyebilirim.İglo ürünlerini ilk kez tattım ve inanın çok beğendim..Eve gelir gelmez etkinlik sonunda hediye edilen bir birinden leziz iglo lezzetlerinden Ege Çipurasını pişirip evdekilere tattırdım ve sonuç mükemmel.Herkes bayıldı :)
Siz hala İglo lezzetleriyle tanışmadıysanız önce İglonun birbirinden leziz tariflerin bulunduğu lezzetibol.com'u inceleyin damak tadınıza uygun lezzeti bulun ve doğru markete İglo ürünlerini satın almaya :))
İgloyla ilgili bilgi almak isteyenleride İgloturk.com'a alalım.
Bu güzel günde güler yüzlü insanlarla bir arada olmak çok güzeldi herşey için tekrar teşekkürler.
Sevgiler..