13 Kasım 2009 Cuma

Uğur Böçüğü

Bundan birkaç ay evvel masama uğur böçüğü geldi benimde yanımda fotoğraf makinesi olunca hemen çektim onun fotoğraflarını yakından (makro çekim deniyor galiba)
Bilseydi internette fotoğrafları yayınlanacağını daha artisttik pozlar verirdi:)

O pasta kabı, artık o pasta kabı değil :)


Bundan 1 sene önce alınan pasta kabı (plastik) bir gün bu hale geleceğini düşünmemişti.
Annem dediki bunuda boya bakalım nasıl görünecek dedi. Plastik olduğundan biraz tedirgindim ama aldım elime boyaları peçeteleri başladım boyamaya kurudu peçetelemeye başladım.(Peçeteler paşabahçenin). Artık elimde ne varsa boyamaya peçetemeye başladım hatta kuzenim korkuyorum evinini duvarlarınıda boyuyacan demez mi ? Esası güzel fikir :)

12 Kasım 2009 Perşembe

Galvaniz Saksılarım


Geçen pazar ikea dan aldığım galvaniz sepetleri bir güzel boyadım beyaza sonra üzerine paşabahçe den almış olduğum ( renkleri hoşuma gitti ) peçeteleri peçete tutkalı ile yapıştırdım .Son olarakta kurdele ile fiyonk yaptım. Şimdi bir tanesi annaneme bir taneside anneme bayram hediyesi olarak gidecek. Artık içlerinede çiçek ektim mi tamam dır. Ben şimdilik yapay çiçek koydum :)

Cam fanus şimdi ne hale geldi.




Bu cam fanusu eskiden çok eskiden japon balığı beslemek için almıştım.Yıllar geçti dolapta buldum dedimki ben bunu bir değerlendireyim.Üzerine cam boyası sürdün 2 kat daha sonra 100 derecede 30 dk fırınladım ama çok korktum patlar mı diye gidip gidip fırına baktım.Neyse ki bir hasar olmadı :) dekupaj resmini yapıştırdım, sonra model hamuru ile resimlerin hangisini kabartmak istiyorsan hamura dekupaj tutkalı ile yapıştırdım. 3boyutlu sim boyası ile bir kaç efek yaptım son olarakta kırmızı kurdele geçirdim. Mutfağımda seygilemek üzere.Bununda hikayesi böyle oldu:)

11 Kasım 2009 Çarşamba

İZMİR......





Her işe el attık bir fotoğrafçılığımız kalmıştı.Eksik kalmasın dedim veee güzel İzmirimden bugüne ait birkaç foto ekliyim dedim.İzmirin havasına gerçekten güven olmuyo şayet bu resimlerin aynı gün aynı saat hatta bir kaç dakika arayla çekildiğini düşünürseniz ne demek istediğimi anlıycaksınız.Şakır şakır yağmur yağarken o kadar yakıcı bir güneş çıktı ki anlatamam.Neyse ben susayım fotolar konuşsun :) sevgilerimle..
(resimlerin üzerine tıklıyarak akından görebilirsiniz)

9 Kasım 2009 Pazartesi

duvar süsüm



Yine hatırlamadığım bir yerde görüp beğendiğim bir süs vardı.Bende ona benzer bişiyler yapıyım dedim.Kalıpları kesip elimde gelişi güzel diktim,kurdele ve boncuklarla süsledim.işte hepsi bu... ;)