1 Ekim 2010 Cuma

Yenilenen Pencere Anahtarlık / Bodrum pencereli anahtarlık


















































Bakalım bu yenileme projesini beğenecekmisiniz?
Uzun zamandır aklımdaydı ama bir türlü elime almamıştım. Pek sevdiğim tarzı yoktu onun için sevdiğim tarza getirdim.
Yeni Bodrum pencerem ...

Yapılış: İlk başta mumla zeminini mumladım sonra akrilik beyaz boya ile boyadım.Kuruduktan sonra zımpara ile eskitme yapmak istediğim yerileri ortaya çıkardım. Eski çiçekleri çıkarım. Pembeli ve morlu çiçekler koydum.Telinide akrilik beyaz boya sonrada mavi boya ile boyadım.

30 Eylül 2010 Perşembe

Papatya desenli Cam Serisi

Evet neyseki elime birkaç obje aldım.İlk sezonu bununla açıyorum.Yaptığım 3 proje var bunlarıda en yakın zamanda sizlerle buluşturacam.

Bunları takım yapmak istedim. Birde buna uygun masa örtüsü yaparsam tam olacak.Oda başka bir projeye kısmetse.Nede olsa bu desenden birkaç tane peçetem var.

İlk başta peçeteleri peçete tutkalı ile yapıştırdıkdan sonrada arka tarafından cam boyası ile boyadım.Fırınlamadım onun yerine 21 gün kuruması ve kemikleşmesi gerekli.Bu yolla bulaşık makinesinde yıkanıyormuş ama ben elimde yıkamayı daha tercih edirim.













































28 Eylül 2010 Salı

Kararsız Kazım ;))




Kaç gündür kumaşlarımı açıp geçiyorum karşısına seyrediyorum bir süre sonra toplayıp kapatıyorum.Ne yapıcağıma bir türlü karar veremedim vee kararsızlığımın sonucu dün ortaya çıktı.İşte bu bebek adınıda şimdi koyuyorum Kararsız Kazım :))
Sevgiler..







27 Eylül 2010 Pazartesi

3. BLOG BULUŞMASI KEYİFLİ GEÇEN BİR GÜN ARDINDAN

Sabah Joker kuzenim ile buluştuk. (Ebru) Bizim Selin katılamayınca ( Kendileri İzmir li olduğundan) kuzenim sağolsun beni kırmadı ve geldi.Hoş onu benden daha çok tanıyorsunuz ama ben ilk kez katılıyordum. Pazar günü olmasıda bu açıdan süper.Bu arada Burcu ve Zeynep arkadaşlarıma bu güzel organizasyondan dolağı teşekkür ederim.
Hepimiz birbirlerimizi tanıttık.Sohbet ettik, güldük eğlendik... Yeni blogcanlar tanıdığım içinde mutluyum. En yakın zamanda yeni bir toplantıda görüşmek dileğiyle. Sizleri resimlerle başbaşa bırakıyorum.





26 Eylül 2010 Pazar

BLOGLAR YARIŞIYOR HAKKINDA DÜZELTME

Bloglar yarışıyor ile ilgili bir bağlantı paylaşmıştım sizlerle.Dün akşam sevgili örgüçantam Hatice ablam sağolsun beni uyardı ve sponsorlardan biriyle görüştüğünü ancak böyle bir yarışmanın olmadığını öğrenmiş.Hatta bloğunda buna yer vermiş.Dilerseniz burdan okuyabilirsiniz.Kendisine bizi uyardığı için çok teşekkür ediyorum.Bunu yapanları ise kınıyorum..