26 Şubat 2011 Cumartesi

Kalpler bir olsun ;)) MİM






Sevgili lolipumuz bizi mimlemiş.Çok teşekkür ediyoruz.Tabi biz bayağı bir geç kaldık yanıtlamakta.Mimin konusu aslında fiyonkmuş ancak lolipum sevgililer günü dolayısıyla konuyu kalp olarak yayınlamış.Bizde baktık elimizde fiyonk yok gibi bişey o yüzden kalplerimiz bir olsun dedik ve Asudeciğimle birlikte elimizdeki kalpleri yayınlıyoruz.
Sevgilerimizle
ASD&SLN

25 Şubat 2011 Cuma

Dantellerden kolye ve broş

Ben bu aralar taktım dantellere ama ne yapayım hoşuma gitti.
Hem yapması basit hemde şık bir görüntüsü var.
Kullandığım kolyenin taşları annemin gençliğinden kalma, desenleri çok hoş di mi.
Bunu değerlendirip dantelle süsledim.Bakalım beğenecek misiniz?
Bu arada kolyenin çekiminde Sevgili Selin'in bana hediyesiyle birlikte kombinasyon bir çekim yaptım. Hoş bana bu hediyede ne demek istedi tam olarak bilemedim ama :) Ahşap oymalı Armut salonumun baş köşesinde :)))

Ayrıca elimde kalan kumaşlardan bir broş yapayım dedim. İlk başta danteli bebek lastiğine geçirip kıvırdım ve üzerine kumaşı kıvırıp kıvırıp silikon tabancası ile yapıştırdım.Sonrada üzerine 3 tane nci koydum. Bu tür koleksiyonlarımın devamı gelecek.

Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileklerimle.Hoş hava soğuk olacakmış ama bu gezmeye engel değil.

Sevgiyle kalın.






21 Şubat 2011 Pazartesi

Saç bantı,fular,kemer..

Herkese merhabalar.Kısa bir süreliğne İstanbula gidip geldim.Bu sırada Asudeciğmin yazılarıyla başbaşa bıraktım sizleri.En son yaptığı dantelli kolyeyede bayıldım laf aramızda ;) İyi motive etmişim onuki hemen çalışmalara başladı (kendimede pay çıkarttım hemen ) =)
Geldikten sonra yaptığım ilk çalışmamı sunuyorum sizlere.Arkadaşım bu tarzda bir saç bantı almıştı.Ben tığ işinden çok anlamadığım için onun modelini çıkartamadım ama kendim böyle bir uyarlama yaptım.Saç bantı, kemer ve fular şeklinde kullanılabilecek bir tasarım diyelim.Ben sadece saç bantı olarak fotoğrafladım diğerlerini çekmek aklıma gelmedi desem yeridir :)Bana modellik yapan arkadaşım Ebruyada çok teşekkürler ediyorum..
Sevgiler..