22 Ocak 2010 Cuma

lavanta keselerim

Sabahtan beri düşünüyorum,blogları geziyorum ben bu lavanta keseleri için nerden esinlendim diye.Link koymadanda eklemek istemedim veeeeeeeeee sonunda buldum .Tabiki sevgili sesi-yorumdan.Ondan görerek bende kendimce elimdeki kısıtlı malzemeyle yorumladım ve hediye ettim keselerimi.Hepinize iyi haftasonları :) SLN
Posted by Picasa

21 Ocak 2010 Perşembe

kutucuk ve anahtarlık ...


İlk resimdeki minik kutuyu hazır transfer kullanarak yapmıştım.Hediye ederken içi boş kalmasın dedim ve yanınada bu mavili anahtarlığı yaptım.Sahibini nazarlardan korusun diye ;)

süs şeyleri :)

Blogcanlarla buluşmamızda yılbaşı dolayısıyla hediye çekilişimiz olucaktı .Aldığım hediyenin yanına ufakta olsa el emeğimi katmak istedim ve bu minik süsleri hazırladım.Benim hediyem sevgili Özge Sipahioğluna çıktı.Bana ise sevgili Siyah Kelebeğimin hediyesi geldi.
Tekrar tekrar teşekkürler...

güzel bir günün anısına gecikmiş bir yazı .....

Çok gecikmiş bir yazı olucak ancak İzmir'e yeni dönebildim ve bu güzel günü atlamak istemedim...
26 Aralık cumartesi günü saat 11.00de cevahir alışveriş merkezine geldim.Kahve dünyasına doğru ilerlerken içim kıpır kıpırdı. 10-12 kişilik grubu görünce acaba onlarmı diye düşündüm.Bütün gözler bana döndüğünde kıpkırmızı olduğumu hissettim :) Bir an geri dönesim geldi ama yüzlerdeki o sıcak gülümseme beni yanlarına çekmeye yetti.
Kısa sürede tanışıp kaynaştık ve git gide artan sayımızla 25'e ulaştık.Bu kadar sıcak kanlı,sempatik,güler yüzlü blogcu arkadaşlarımı tanıdığıma ne kadar memnun olduğumu anlatamam sizlere. Tekrar görüşmek dileğiyle blogcanlar ;)
Sevgi ve tebessümle kalın.. SLN