30 Nisan 2011 Cumartesi

Güzel Kaftanlarım varrrrrrrr........

Bu kaftanları bulduğumda çok sevindim çünkü böyle birşeyler arıyordum. Seramikten yapılmış bu güzel kaftanları akrilik boya ile boyadım üzerine kendi tarzlarını yansıtması için uygun bir peçete yapıştırdım.Son olarak parlak dursun diye boncuk boyası ile süsledim ve 3 kat su bazlı vernik sürdüm.
Tabi bunları sahiplerine vermek içinde bir güzel paket yaptım hatta açmakta epey güçlük çektiler:) ama ne yapayım Ankara' ya giderken kırılmasınlar diye. Bunlardan bir tanesini Ece Hnm'a diğerinide Lolipu ya verdim.
Mor olanıda kendime sakladım. Hoş diğer kaftanımın yanına koymak için. Onunda fotografları pek yayında sizlerle.
Hatta Lolipu hemen duvarına aşmış bile.Görmek isteyenler buraya tıklasın.




28 Nisan 2011 Perşembe

Zeze Bebek..

Asudeciğim Ankaraya giderken minik yeğeni Zeynep için bir bebek yapmamı istedi.Anneminde yardımlarıyla ortaya bu küçük hanım çıktı..Zeynebi kısaca ''zeze'' diye çağırdıkları için bende adını zeze bebek koydum.. =)
Duyduğuma göre Zeynepcimde bebeğini beğenmiş.Güle güle kullansın..
Sevgiler..

27 Nisan 2011 Çarşamba

Ankara Günleri BEYAZ ATÖLYE


23 Nisan Neşe Doluyor İnsan....

Ankara' ya gittiğim günün ertesi Beyaz Atölye nin yolunu tutmak oldu. Kapıdan içeri girer girmez epey kalabalık ve cıvıl cıvıl bir insan topluluğu vardı. Gözlerim hemen Simini ve Ece hnm' i aradı.
İlk başta Simin (Lolipu) ile göz göze geldik. Sonrada Ece hnm, kendisi çok tatlı birisi. Simin ile hemen kaynaştık. Ece hnm (Beyaz Atölye) beni Atölye ile tanıştırdı. Sonra sohbet ettik konuştuk o arada ben hemen diğer çalışan kişilerin objelerine takıldı gözlerim o kadar güzel işler var ki anlatamam hepsi harika.Zaten 3 saatim ay ne kadar güzel, ay harika, ay süper diye diye geçti.Resimler objeler, ortam, atölyenin sıcaklığı hepsi süper. Objeler ve dekupaj resimleri almadan İstanbul'la gitmek olmazdı. Güzel ham objeler, dekupaj resimleri aldım. Yeni ciciler gelecek yani.




Simin ve Ece hnm ile fotoğraf çektirdik. Simin beni güzel 2 yere götürdü.Birincisi Turta diye çok hoş bahçesi olan bir yer. 2. yer ise Çayyolundaki Sherwood mağazasına gittik. Ece hnm'in yapmış olduğu oooooo harika objelere baktık. Hepsi o kadar güzel ki anlatamam. Sonra beni eve kadar bıraktı. Simin'in yaklaşımından ve bana göstermiş olduğu sıcaklığı için tekrardan teşekkür ederim.




Ece hnm'a da buradan başarılar dilerim. Kendisi çok yoğun çalışıyor ama bütün öğrencileri ile o kadar ilgili ki , hatta Yasemin hnm' in hızına yetişmek imkansız. Objeleri çok kaliteli, dekupaj resimleri hepsi harika. Yani kısacası Süper Bir Beyaz Atölye....

Halen bu iki siteye göz atmadıysanız mutlaka bloglarını görmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
Lolipu'nun blog adresi, http://lolipu.blogspot.com/
Ece Aymer'in blog adresi, http://favoritehometovisit.blogspot.com/
Sherwood mağazalarını ve ürünlerini görmek için web sitesi, http://www.sherwoodfurnitures.com/




26 Nisan 2011 Salı

Baharı Çağrıştıran Bir Beyaz Kkelebek

Dünden beri çok sevinçliyim.Çünkü artık bloglara girebiliyorum yupiiiiiiiii.
Eh artık bol bol postlar yazarım. Anlatacak ve yayınlayacak o kadar post var ki.
İlk posttumuzda Dekor Gurunun bizim için yazmış oldugu postu yayınlamak oldu.
İlk başta kendisine güzel düşüncelerinden dolağı teşekkür ederiz .
Yazının devamı için lütfen tıklayın.

Yarın ve diğer günler sizlere yeni yaptığım güzel cicilerimi gösterecem....
Güneşli ve güzel bir gün dilerim.

24 Nisan 2011 Pazar

23 Nisan...!!

Merhabalar..
Aslında nerden başlamalı bilmiyorum..İnsan yaşadıkça,gördükçe tecrübe edindikçe bazı şeyleri daha iyi anlayıp,şükretmeyi öğreniyor belkide ama ''neden''diye sorgulamadanda yapamıyor,yapamıycam..Neden onlar?? Minikler..
Dün Behçet Uz Çocuk Hastanesindeki gönüllülerin çocuklar için hazırladığı 23 Nisan kutlamalarına katıldık..Minicik bedenlerin boylarından büyük hastalıklarla mücadele etmelerinin ne kadar zor olduğunu görmek çok üzücü..
Bir nebzede olsa onların gözlerinde bir ışıltı,yüzlerinde tebessüme sebep olmak için bizde etkinliğe katılıp onlarla sohbet edip fotoğraflarını çektik..Hepsi bir birinden güzel pırıl pırıl ..
Sadece yanlarında olmanız ve onlarla konusmanız bile hepsinde ayrı bir heycan ve mutluluk veriyor.Gönüllü olarak sizde onlara ''sevginizle'' destek vermek isterseniz salı günleri 18.30-20.00 saatlerinde etkinliklerine katılabilirsiniz..
Behçet Uz Çocuk Vakfının sizlerden gelicek her türlü maddi manevi desteğe ihtiyacı olduğunuda unutmayın..
Çocuklarınızın ufalan ve halen kullanılabilir durumda olan giysileri,tüylü olmayan oyuncaklar,kırtasiye malzemeleri vb.. türde eşyalarlada onlara destek olabilirsiniz..

Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki iletişim adreslerini kullanabilirsiniz.
Dr.Behçet Uz Çocuk Vakfı
Tel:0232 441 35 51
Web: www.buvak.com
İlknur Şenol Varhan- 0530 435 18 12

Hesap numaraları:
İş Bankası Kordon Şb: 3420-2000100
Ziraat Bankası Efes Şb: 8146796-5001
Vakıfbank İzmir Şb: 004-3067

Sevgi,tebessüm ve sağlıkla kalın..
Selin