3 Ocak 2014 Cuma

Hosgeldin 2014

Artik zamandan söz etmek istemiyorum. İlk yazimizi 2009 Nisan ayinda yazmistik. İlk nasil yapilir bu blog isi derken uzerinede harika 700 kisi blogumuzu izledi. Bizi takip edenlerede biraz haksizlik oldu cunku hayat bizi blogdan mahrum birakti. Ama instagramda online olarak daha cok var beyazkkelebek. Teknoloji aninda paylasmayida getiriyor. Bu yil insallah hedeflerimin arasinda izleyicilerimi artirip daha cok ilgi ceken yazilar yazmak olacak.
2014 sevdigim cift sayilarla dolu umarim diger yillardan daha guzel gelir.  Saglik en basta olup, neşeli kahkahalar , mutlu kahvaltılar ,dumanı tüten dost kahveler ,bitmeyen sohbetler yanında pastalar kurabiyeler ,ailece oturulan sofralar ,arada tatlı kaçamaklar ,yagmurda mis gibi toprak kokusu , arkasından gelen gökkuşagı , baharda rengarenk çiçekler ,yazın kayan yıldızdan dilek tutmalar
,falında balıklar  üç vakte kadar hayırlı haberler , en kafa arkadaşlarla dört mevsim en eglenceli tatiller , bayramda hatır soran dostlar sevildigini hissettirecek sımsıkı sarılmalar ve butun bunlar için hergun şükür edebilen bir kalp ❤️dilerim iyi seneler herkese sevgiler. 

Beyazkkelebek - Asude

2 yorum:

  1. Sana da iyi yıllar canım. Buraları çok ihmal ettiniz. Bu sene daha çok post bekliyoruz:)))

    YanıtlaSil
  2. Umarım hedeflerimin arasında bu yıl canım

    YanıtlaSil