2 Temmuz 2010 Cuma

Devletin sanal ticarete attığı el ve pilot bölge İZMİR...


Blogların çoğunda dolaşan e-ticaret yasağıyla ilgili yazıları okumuşsunuzdur sanırım.Ben olaydan ilk olarak sevgili stildirektörünün bu yazısıyla haberdar oldum.Aslından astarından bir türlü emin olamadığım için pasajımı iptal etme gereği duymamıştım ki sevgili sesiberin bu yazısını okuyana kadar. Evet duyduk duymadık demeyin bu iş için pilot bölegeyi İzmir olarak belirlemişler.Benim anlamadığım pasaj,GG vs yerlerden satış yapılmasa bile bloğa koyduğumuz her hangi bir ürünü beğenip mail yoluyla zaten insanlar iletşime geçip alım satım yapıyorlar.Kimsenin ruhu bile duymuyor.Bu cezai işlemle neyin ne kadar önüne geçebiliceklerini sanıyorlar.Bütün sorunlar bittide bi bu mu kaldı anlamıyorum.Herkes gibi kafam çok karışık,sinirliyim,üzgünüm..Umarım en kısa sürede net bir açıklama,bir çözüm yolu bulunur.
Sevgiyle kalın canlar...

7 yorum:

  1. aynı duygular içindeyim canım umarım en kısa zamanda bu işe bir el atarlar

    YanıtlaSil
  2. uzaklardan sevgiler balım sorma ya yalan olduk valla sp nı da kapattık ah benim ülkem yasak üstüne yasak ya

    YanıtlaSil
  3. canım bu konu çok canımı sıktı ben satış yapmadım şu ana kadar ama yapılan olaya yasağın mantıksızlığına o kadar kızdımki yeni konularımı bile aöçmak istemedi canım,fazla dolaşamadım bile .bekleyip göreceğiz (aldığımız nefesede para isteyecek bunlar yakında)

    bu arada kırmızılar kota çok yakışmış bayıldım ellerine sağlık
    sevgiler canım

    YanıtlaSil
  4. Çok kötü. Satış yapmasak da paylaşım güzeldi...İptal etmek zorunda mı kalacağız şimdi?...

    YanıtlaSil
  5. Memlektte para rezervlerinin her geçem gün daha da tükendiğini ve yeni kaynakların bulunma gerekliliğini düşünürsek ve en zayıf halkanında sessiz vatandaş olduğunu göz önünde bulundurursak bu konuyu olumlu karşılamamak işten bile değil:P

    Söyleyecek çook sözüm var bu konuda fakat memleketimizde artık konuşma özgürlüğü de neredeyse yok olmaya yüz tutmuşken çenemi tutsam sanırım daha iyi olacak:(

    YanıtlaSil
  6. Amanın ben yeni gördüm bunu canım ya.Merak etme canım blogcanlarda ortak bir şirket açar vergimizide verir ürünümüzüde satarız :) ama bence bir çare bulunur buna.Canım bu arada Miraç Kandilin Mübarek Olsun.

    YanıtlaSil