3 Şubat 2010 Çarşamba

FAYANS ??


Başlığa bakınca acaba ne düşündünüz bilmiyorum ama yukarıdaki gelincik tarlasının alt kısmı fayanstır canlar.Geçtiğimiz haftalarda teyzemlerin banyosunda bir tadilat gerçekleşti ve kırık fayanslardan bir parçayı kuzencanım Arzu ablam eline geçirmiş.Üzerini peçeteleyip simlerle süslemiş.(bizim ailede bir peçete sevdasıdır gidiyo elimize neyi geçirsek peçeteliyoruz ;))Duyduğuma görede ayak alıp pano olarak kullanıcakmış.nasıl ama?? Bence güzel fikir :))

6 yorum:

  1. Bayıldım harika olmuş, sizin bloğunuzu gezdikçe bu peçete işine hevesleniyorum ama bir türlü başlayamadım.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir fikir, harika bir değerlendirme ve geridönüşüm olmuş bence Arzu ablanın ellerine, seninde paylaşımına sağlık canım. Güle güle kullansın inş.

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş olmuş.Zihnimden hemen kilerdeki fayans artıklarım geçti. Kıskanç mıyım, maymun iştahlı mıyım, nedir?:)))Güle güle kullansın.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. sevgili derya,benhurum,neduk çok teşekkürler.sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Ablanızın ellerine sağlık, bende peçete tekniğini çok kullanırım aynı sizin gibi. Gözüme güzel görünen kap-kacak, plastik, kutu elimde ne varsa özellikle de mumları peçetelemeyi çok seviyorum. Bu fayans işi de hoşuma gitti çok da güzel yapılmış, en kısa zamanda denemek istiyorum. Paylaşımın çin sağol...

    YanıtlaSil
  6. sevgili sibel çok teşekkkürler.merakla seninde çalışmanı bekliyorum.sevgiler :)

    YanıtlaSil